2012-04-15 10:57:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - komoly megmérettetés előtt áll

Napi horoszkóp április 15-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Balsejtelmei sajnos beigazolódhatnak: valaki nagyon szeretné, ha az ön sikerei nem folytatódnának. Az is lehet, hogy nemcsak az irigység mozgatja az illetőt. Ha felfedi az okokat, talán közelebb juthat a megoldáshoz is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma elég kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy végre túltegye magát egy szerelmi csalódáson. Ideje lenne elásni a csatabárdot is. Ha kedvese megbánást tanúsít, fogadja el. A megbocsátás olyan, mintha levetne egy ólommellényt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A pénzügyeket illetően ma nem ártana óvatosnak lennie. Legjobb, ha messze elkerüli a bevásárlóközpontokat és egyéb pénznyelőhelyeket. A természet, a kirándulás most testének, lelkének is üdítő lehet. Jobb, mint a pláza-bolyongás.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma kénytelen lesz feladni kényelmes pártatlanságát, és állást foglalni barátai közt egy kényes ügyben. Kellemetlen feladat, de nem halogathatja az igazság kimondását. Persze lehet, hogy az öné is csak egy nézőpont. A jövő majd kideríti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Feledékenysége miatt kerülhet ma lehetetlen helyzetbe. Talán valamely közeli hozzátartozóját érintő ünnepről feledkezett meg? Vagy más módon okozhat bánatot szeretteinek? Legjobb, ha még reggel rákérdez, úgy elkerülheti a bajt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érzelmi élete egyre különösebb fordulatokat vehet. Talán nem is kéne már önmagának sem komolyan vennie különös vonzalmait. A tavasz zsongította el, vagy csak a kedvesétől való távolság? Ne vegyen komolyan minden kósza érzést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! A lustálkodásra nem is találhatna jobb helyet a természet lágy ölénél. De a napot semmiképp se tagadja meg magától!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A magánéleti problémák már igencsak kezdenek az agyára menni. A mai napot szentelje a felejtésnek: ne foglalkozzon a gonddal, csak azzal, amiben örömét leli. Kössön a családjával is egyezséget, legyen a mai nap a felhőtlenségé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés napra lehet ma kilátása a Nyilas jegyűeknek. Az igazat megvallva, már rá is fér önre egy kis kikapcsolódás. Az utóbbi időben szinte minden teher az ön vállát nyomja. Lazítson, ha nem akar összeroppanni!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lelkiekben gazdagodhat a mai napon. Minden jósága, amit ma kifelé áraszt magából, sokszorosan megtérülve szállhat vissza az ön fejére! Mintha egy betegségen volna túl, olyan szépnek láthatja a tavaszodó természetet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Vízöntők ma komoly megmérettetés előtt állhatnak: már számtalanszor megúszták, de most nem kerülhetik el: emberségességből kellhet vizsgázniuk. Ami elméletben könnyen megy, az a gyakorlatban nagy próbatétel lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon sok a munkája, de ma annyi energiát érez magában, hogy még a vasárnapot is munkálkodással töltené. Ehelyett azonban jobb lenne, ha kicsit a párkapcsolatára, a társára koncentrálna. Bájolja el ma végre valamivel!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: